Johannes Usanosta Insinööritoimisto W. Zennerin toimitusjohtaja

Usano

Johannes Usano (DI) on nimitetty Insinööritoimisto W. Zennerin toimitusjohtajaksi 1.11.2023 alkaen. Keväästä 2023 varatoimitusjohtajana toiminut Usano aloitti Insinööritoimisto W. Zennerin palveluksessa jo vuonna 2006. Hän on työskennellyt pitkään yrityksen teknisenä johtajana.

Insinööritoimisto W. Zenner on erikoistunut LVI- ja akustiikkasuunnitteluun sekä mittauksiin. Yrityksen erikoisuutena on kaksi akkreditoitua testauslaboratoriota Helsingissä. Lisäksi toimistolla on vahvaa osaamista suurten keskussairaaloiden putkipostijärjestelmien suunnittelussa. Perheyrityksenä vuonna 1972 aloittanut Insinööritoimisto W. Zenner on vuodesta 2019 ollut osa Solwers-konsernia. Nopeasti kasvavaan konserniin kuuluu 24 tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistunutta yritystä Suomessa ja Ruotsissa. 

Väistyvä toimitusjohtaja Laila Zenner on päättänyt jatkaa uraansa yhtiön ulkopuolella, mutta tukee organisaatiota joustavasti siirtymävaiheen aikana.        

”Olen iloinen, että uusi toimitusjohtaja löytyi talon sisältä. Johanneksella on vahva toimialaymmärrys sekä näyttöä menestyksekkäästä johtamisesta. Samalla haluan kiittää Lailaa hänen pitkäjänteisestä ja arvokkaasta työstään Zennerin johdossa”, toteaa Solwers Oyj:n toimitusjohtaja Stefan Nyström.

Scroll to Top