Rockplan sulautuu Finnmap Infraan

Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd sulautuu Finnmap Infraan 09.11.2023. Yhdistyminen mahdollistaa asiakkaille kokonaisvaltaiset palvelut laajoihin infrahankkeisiin. 

Rockplan Finnmap Infra
Rockplan ja Finnmap Infra ovat tehneet jo vuosia tiivistä yhteistyötä. Muun muassa Vuosaaren sataman Porvarinlahden tietunnelien ja Labbackan rautatietunnelin suunnittelu on yksi yritysten monista yhteistyöprojekteista.

Finnmap Infra Oy on yhdyskuntasuunnittelun ja rakennetun ympäristön asiantuntijapalveluita tarjoava konsulttitoimisto. Rockplan on maanalaisen rakentamisen konsultointiin keskittynyt moniosaaja sekä tunneli- ja kalliorakennussuunnittelun erikoisasiantuntija.

Yhdistymisen myötä Rockplanin 20 työntekijää siirtyvät Finnmap Infran palvelukseen. Jatkossa Finnmap Infra palvelee asiakkaitaan yli 100 asiantuntijan voimin. Saman katon alta löytyy erikoisosaamista mm. tie-, rata-, kalliotekniikkasuunnitteluun sekä geotekniikan, valaistuksen, siltojen ja erikoisrakenteiden suunnitteluun. Yritys tarjoaa myös ympäristö- ja tienpidon konsultointia. Rockplan säilyy Finnmap Infra Oy:n aputoiminimenä.

”Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti laaja-alaisissakin projekteissa. Yhdistämällä asiantuntijat yhteen, sopivan kokoiseen organisaatioon, myös resursointi on joustavampaa muuttuvissa suhdanteissa”, toteaa Finnmap Infran toimitusjohtaja Kaarle Korhonen.

Rockplanin ja Finnmap Infran yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli 9,1 Me. Molemmat yritykset ovat osa nopeasti kasvavaa Solwers-konsernia, joka toimii kasvualustana yhteensä 24 tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneelle yritykselle. Konserni työllistää yli 600 osaajaa Suomessa ja Ruotsissa.

Scroll to Top