Taina Erkkilä nimitetty Head of Communications -tehtävään

Yhteisöviestinnän maisteri Taina Erkkilä on nimitetty Solwers-konsernin viestinnästä vastaavaksi (Head of Communications) 23.11.2020 alkaen. Uudessa tehtävässään hän vastaa viestinnän ja brändin sekä määräaikaisesti myös henkilöstöjohtamisen kokonaiskentästä sekä niiden kehittämisestä koko konsernin osalta. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Stefan Nyströmille.

– Solwers on todella mielenkiintoinen, moderni yritys, joka elää vahvaa kasvun ja kehityksen aikaa. Viestinnän tehtävä on toiminnassa keskeinen ja tukee vahvasti strategisia tavoitteita, Taina toteaa.

Taina on työskennellyt viestintäjohdon tehtävissä yli kaksikymmentä vuotta, muun muassa Fortumissa, Huhtamäellä, Nissanilla ja Pihlajalinnassa vastaten viestinnästä, yhteiskunta- ja sijoittajasuhteista sekä brändistä.

Scroll to Top