Arkman liittyy Lukkaroinen Arkkitehteihin

Solwers-yhtiöihin kuuluva Lukkaroinen Arkkitehdit Oy on tänään toteutetulla yrityskaupalla ostanut Arkman Arkkitehtuuri Oy:n koko osakekannan. Kokkolassa toimiva Arkman Arkkitehtuuri työllistää tällä hetkellä viisi henkilöä.

”Yritysosto on osa kasvustrategiaamme ja näemme sen vahvistavan asemaamme erityisesti terveydenhuollon rakennusten suunnittelussa sekä kasvattavan jalansijaamme Keski-Pohjanmaalla ja sen lähialueilla. Yhdessä voimme palvella asiakkaitamme vaativissa ja monipuolisissa hankkeissa yli 100 kokeneen suunnittelijan voimin”, Lukkaroinen Arkkitehdit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lukkaroinen toteaa.

Arkman Arkkitehtuuri on vuonna 2000 perustettu arkkitehtitoimisto ja sillä on vahva kokemus pää- ja arkkitehtisuunnittelusta. Toimiston ydinosaaminen on sosiaali- terveydenhuollon sektorilla. Toimistolla on pitkäaikaisia projekteja sekä yhteistyökumppanuuksia ja se on tehnyt muun muassa Keski-Pohjanmaan keskussairaalan peruskorjauksen suunnittelua koko yrityksen elinkaaren ajan. Tällä hetkellä toimistolla on suunniteltavana sairaalan yhteispäivystys ja teho-osasto. Arkman:lla on käynnissä myös muun muassa Toholammin paloaseman suunnittelu ja Kokkolan Ammattikampukselle valmistui juuri auto- ja logistiikka-alan uudisrakennus.

”Pienen, viiden hengen, toimiston toimintamahdollisuudet vaikeutuvat vuosi vuodelta. Lukkaroinen Arkkitehdit Oy:n kanssa yhdessä pystymme palvelemaan Kokkolassa ja lähialueilla asiakkaitamme yhä paremmin sekä kilpailemaan kiinnostavista projekteista”, toimitusjohtaja Jussi Mansikkamäki kertoo.

Scroll to Top