Olli Kuusi on Solwersin uusi Head of Legal

OTM Olli Kuusi on nimitetty Solwersin lakiasioista vastaavaksi juristiksi 2.11.2020 alkaen. Hänen tehtäviinsä kuuluu konsernin lakiasioista huolehtiminen kokonaisvaltaisesti sisältäen esimerkiksi erilaisissa sopimusjuridisissa asioissa, sijoittajasuhteissa ja yritysostoissa tukemisen. Hän raportoi toimitusjohtaja Stefan Nyströmille.

Viimeksi Olli on työskennellyt lakiasiainjohtajana tietoliikennepalveluja tarjoavassa Edzcomissa puolentoista vuoden ajan. Siellä hänen tehtäviinsä kuuluivat muun muassa yhtiön strukturoinnin, yrityskauppojen ja rahoituksen tukeminen ja perinteisten lakiasioiden lisäksi kumppanuuksista vastaaminen. Sitä ennen Olli toimi juristina Terveystalossa viiden vuoden ajan vastuullaan erilaisia liiketoimintaan liittyviä asioita.  

Solwersin ominaispiirteinä Olli näkee asiantuntijoista koostuvat työyhteisöt, työntekijöiden arvostamisen ja toimintatapojen moninaisuuden ymmärtämisen. 

– Käsitykseni mukaan Solwersissa henkilöstö on keskiössä. On tärkeää, että työntekijöillä on mielenkiintoisia tehtäviä ja hyvä olla töissä. Tähän liittyy myös diversiteetin vaaliminen: on erilaisia yrityksiä, ihmisiä ja tapoja tehdä. Niin saa olla ja pitääkin olla. 

Vapaa-ajalla Olli viihtyy uimahallilla ja nikkaroi verstaallaan. Viime kesänä mökille valmistui oma kasvihuone. Viherpeukaloksi tunnustautuvalla Ollilla on viljelypalsta myös kotikaupungissa Helsingissä, jossa hän kasvatti tänä kesänä muun muassa kesäkurpitsaa, latva-artisokkaa ja yrttejä.  

Scroll to Top