Laajeneva Solwers osti merkittävän konsulttiyhtiön Ruotsista

Mittavasti kasvava rakennusalan suunnittelu-, konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin keskittyvä Solwers on ostanut ruotsalaisen konsulttiyhtiön Licab AB:n koko osakekannan. Licab työllistää 65 henkilöä- ja sillä on kuusi toimipistettä eri puolilla Ruotsia.

Solwers hankki jo viime vuonna Ruotsista kaksi yritystä- ja nyt tehdyn kaupan myötä yhtiön maantieteellinen edustus kattaa kaikkiaan kahdeksan eri paikkakuntaa.

Licab on keskittynyt infra-, kaivos- ja teollisuusprojekteihin sekä niiden projektinjohtoon ja suunnitteluun. Yhtiön asiakaskanta muodostuu monesta merkittävästä kaavoitukseen, tie- ja ratahankkeisiin sekä tuulivoima- ja energiahankkeisiin keskittyvästä asiakkaasta.

– Licab-kauppa vahvistaa asemaamme Ruotsin markkinoilla ja avaa monia uusia kanavia palveluidemme myynnille, toteaa Solwersin toimitusjohtaja Stefan Nyström. – Solwers-verkoston strategiana on kasvaa Ruotsissa ja Suomessa ja tämä kauppa vahvistaa toimintaamme merkittävästi Ruotsissa, Nyström jatkaa.

Solwersin toimintamalli perustuu kustannustehokkaisiin ja kannustaviin työyhteisöihin, joissa toteutuvat kevyt hallinto ja raportointi. Lähes 330 henkilöä työllistävä Solwers-konserni koostuu tällä hetkellä yhteensä 15 rakennusalan erikoisosaajayrityksestä Suomessa ja Ruotsissa.

– Tavoitteenamme on laajentaa yritysverkostoa Pohjoismaissa jatkossakin, toteaa Solwersin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas. – Tarkoituksenamme on muodostaa konserni, johon kuuluu 10–25 alansa huippuyritystä jokaisessa maassa, jossa toimimme, Sebbas jatkaa.

Solwers-konsernin vuoden 2019 Pro Forma (12 kk) liikevaihto oli 28 miljoonaa euroa, ja yhtiö ennustaa sen kasvavan yli 40 miljoonaan vuonna 2021.

Licab: https://lic-ab.se/
Solwers: https://solwers.com/2021//2021

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/g05pr56ai253dl2/AAAuxIAepoAZI2mpuw66C8u9a?dl=0

Scroll to Top