Juha Tanskanen Taitotekniikan uudeksi toimitusjohtajaksi

Juha Tanskanen on nimitetty Taitotekniikka Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2022 alkaen. Hän on työskennellyt aiemmin samassa yhtiössä H2O – tuotteistustehtävässä ja jatkaa työtä uuden toimensa ohella. Aiemmin hän on työskennellyt kansainvälisen teknologiamyynnin ja projektiliiketoiminnan tehtävissä mm. Beneqillä ja Nextromilla.

Taitotekniikka Oy:n toimitusjohtajana tähän asti työskennellyt Niko Hämäläinen tukee Juhaa siirtymäaikana ja jatkaa kesäkuun alusta uraansa yhtiön ulkopuolella.

”Kiitän Nikoa hänen työstään ja toivotan Juhan tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä. H2O -projekti on nyt tärkeässä vaiheessa ja toivomme Juhan saattavan kaupallistamisen päätökseen osana uutta rooliaan,” toteaa toimitusjohtaja Stefan Nyström Solwersista.

Taitotekniikka Oy kuuluu Solwers-yhtiöihin. Lähes 600 henkilöä työllistävä Solwers Oyj koostuu tällä hetkellä yhteensä 22 suunnitteluun, projektijohtoon ja digitaalisten palvelujen tarjoamiseen erikoistuneesta yrityksestä Suomessa ja Ruotsissa.

Juha Tanskanen appointed Managing Director at Taitotekniikka

Juha Tanskanen has been appointed Managing Director of Taitotekniikka Oy as of 1 March 2022. He has previously been responsible for the H2O product management at the same company and will continue to work on this alongside his new position. Previously, he has worked in international technology sales and project business, for example at Beneq and Nextrom.

Niko Hämäläinen, who has worked as the MD of Taitotekniikka Oy until now, will support Juha in his work during this spring and continue his career outside the company from the beginning of June.

“I would like to thank Niko for his contribution and wish Juha welcome to the new position. The H20 project is now in an important phase, and we trust Juha to finalize the commercialization as part of his new role,” says CEO Stefan Nyström, Solwers Plc.

Taitotekniikka Oy belongs to Solwers companies. Solwers Plc, which employs nearly 600 people, currently consists of a total of 22 companies specializing in design, project management and digital services in Finland and Sweden.

Scroll to Top