Head of Group Communications

All jobs > Head of Group Communications
Kokoaikainen
This job has been expired
Description

Solwers on nopeasti kasvava yhtiö, jonka 24 omilla nimillään toimivaa tytäryhtiötä ja 600 asiantuntijaa tarjoaa erilaisia suunnittelupalveluja kestävämpiin elinympäristöihin. Konserni toimii arkkitehtuurin, teknisen konsultoinnin, sähkö-, automaatio- ja sähkönsiirtosuunnittelun, ympäristövaikutusten valvonnan, projektinjohtamisen ja -valvonnan, kiertotalouden, taloushallinnon ja digitaalisten ratkaisujen sekä logistiikkaratkaisujen palveluntarjoajana Suomessa ja Ruotsissa.

Haemme nyt Solwersille vakituiseen työsuhteeseen

Head of Group Communications

kehittämään ja toteuttamaan itsenäisesti Solwersin viestintää osana pientä konsernihallinnon tiimiä.

Tehtäväsi koostuu monipuolisista viestinnän osa-alueista kuten:

  • Sijoittajasuhteet ja listatun yhtiön taloudelliseen raportointiin liittyvä viestintä
  • Yhtiötiedottaminen esim. yrityskauppojen yhteydessä
  • Mediasuhteet ja -viestintä
  • Digitaalisen viestinnän kehittäminen – verkkosivut ja sosiaalinen media
  • Konsernin brändityön koordinointi

Teemme töitä hybridisti, ja toimipisteemme sijaitsee Espoon Niittykummussa. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempi vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista viestintätehtävistä. Tehtävä on erittäin monipuolinen, ja siinä onnistuaksesi tarvitset sekä kykyä hahmottaa, suunnitella ja viedä läpi isoja projekteja, että hands-on-asennetta. Olet luonteeltasi kehittäjä, sillä Solwersilla pääset näyttämään uudistamisen kykysi. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin sekä ruotsinkielen taitoa, sillä meillä on Ruotsissa monta tytäyhtiötä ja työkielenä myös konsernitasolla osin ruotsi.

Tarjoamme sinulle

Meillä tekemisesi näkyy konkreettisesti ja pääset kokemaan miltä tuntuu olla mukana kirjoittamassa kasvutarinaa. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mm. mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, avoimen ja kannustavan työyhteisön, mukavat työkaverit, hyvät etätyömahdollisuudet ja työsuhde-etuja kuten työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. 

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten lähetäthän hakemuksesi pian.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv sekä palkkatoivomus 12.6.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@solwers.fi (kirjoita viestikenttään: Solwers Oyj, Head of Group Communications) Lisätietoja tehtävästä antaa Taina Erkkilä 0400153099.

Scroll to Top